"When all else fails, drink tea!"

"When all else fails, drink tea!"

fredag 13. mai 2011

Ikea tur og blogg-problemer.

Først og fremst så kan jeg jo nevne at mitt første Ikea-innlegg som ble postet i går ble tydeligvis slettet av Blogger.
Så her kommer en liten reprise....
"For to dager siden hadde min mor bursdag og som en bursdagsgave fra oss barna så tok jeg med henne til Ikea Slependen og vi spleiset på en gave der til henne. Mamma ble super glad og det var herlig!!
Samtidig fikk jo også jeg kjøpt meg litt ting.... selvfølgelig. Det ble mest ting til kjøkkenet denne gangen. Kopper, patentglass, oppbevaringsesker etc.
Så i dag, mens det har regnet ute, så har jeg vasket og satt alt på plass. Da ble det et jo en liten ommøbelering på kjøkkenet som jeg gleder meg til å vise dere."
Ønsker alle som er innom en herlig dag. Selv har jeg fri helt til neste onsdag!! Men jeg skal nå ikke ligge på laurbærene. Det blir konfirmasjon, dyrlege, 17-mai og masse mer.


Klem Madelén

5 koselige kommentarer:

Dronninghuset sa...

jeg og fikk slettet innlegg.... Ikea har mye fint....pleier kjøpe noen småtterier når jeg er der. og alltid hvite store servietter ;-)
god helg,

Tove

Mamsens hus sa...

Mye fint du fikk kjøpt deg. :)
Mye tull i blogglandia de siste dagene,
fikk innlegg slettet jeg også.
Ønsker deg en fin kveld videre. :)

Maris gyngestol sa...

Ja, hos med ble også siste innlegg slettet. så like etter jeg hadde publisert et nytt, var det gamle tilbake! Og det er det hos deg også... hehe! Merkelig! :)

ha en fin fredagskveld!
-Mari

Glassveranda sa...

Hei, hei! :)) Åh visst er det herlig at Blogger fungerer igjen! ;)) Heelt skrekkelig at det ble stille på NIB i et heeelt døgn, he, he, -lovte meg selv at NÅ skal jeg jammen bli flinkere til å legge igjen et "Hei!!" eller to når jeg er innom! ;)) Gleder meg til å se kjøkkenet ditt jeg! :)) Mange flotte bilder her nedover siden din forresten! Ønsker deg og dine en finfin helg, og håper du rekker å kose deg midt i det travle programmet!

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

HANNES DAGBOK sa...

Jeg <3 IKEA!!
Så bra at mamma ble glad og jeg gleder meg til å se bilder med resultatet fra ommøbleringen!

God helg snuppa, her i gata er det dugnad i dag...urk;)

Stooor klem!

Related Posts with Thumbnails