"When all else fails, drink tea!"

"When all else fails, drink tea!"

søndag 18. mars 2012

Jeg skal bare..

Ja, det er et kjent uttrykk her i hjemme.
I går kveld startet jeg med å bære vekk alle dvdene fra hylla. Min kjære så litt bekymret ut og lurte på hva jeg skulle nå. Jeg skal bare... gjøre klart for å male veggen vettu...

Så motsatt side av denne veggen skal ferdig males denne helga.
Ferdig med første strøk nå, men klarte å få en vond vannblemme så vi får se om jeg klarer å bite tenna sammen etter tørketiden og bli ferdig.


Her skal dere også få se en sofa som jeg er litt lysten på (fra Bohus).


Noe i denne duren tenker jeg det i allefall det blir.

Ønsker alle som er innom en fantastisk helg og vil også ønske velkommen til alle dere nye følgere.
Setter sååå pris på hver og en av dere.

Klem Madelén

6 koselige kommentarer:

trine sa...

Du får det nok til på tross av blemme tenker jeg :D

Den sofaen var skikkelig fin. Likte godt fargen på den men så er jo også jeg en elsker av brunt.

Ha en fortreffelig søndag alle tre .

Nennes sa...

Flott sofa du drømmer om :)
Kjempelekker farge!

Ha en flott søndag.

Solklem

Tre Engler sa...

Hei!
Kjempe fin farge du har valgt:)
Ha en god kveld.

Klem Merete

Jeanette sa...

tøffe dama har nok fått malt tenker jeg.....rå tøff sofa:-)ett lite tips:er putene løse så sjekk at de sitter litt godt:-)har nemlig kasta en sofa med løse puter ut vindu,da det holdt på å klikke for meg....det gjenstår å si at jeg hadde små barn og puuuter overalt:-)

MissMette sa...

Hei Madelén
Så mange flotte innlegg og bilder det var her siden jeg tittet innom sist :) Herlig... Likte fargen og formen på sofaen veldig godt, men litt enig med Jeanette over her, pass på for løse puter! :) Jeg har vært møbelselger for en del år siden og vet at kvaliteten på løsputer er veldig stor. Etter en stund er putene dvaske og vanskelig å ha fine. Bare et lite tips :) Masse fint du har solgt unna også ser jeg... Liker også veldig godt den gamle skrivemaskinen din ღ bare såååå fin... Du lurte på den store skinnboken som står i bokhyllen din? - er det en bok eller en ringperm? Ser så utrolig stilig ut, nesten som en magibok, hihi... Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og uke som kommer. Klem fra Mette

Jeanette sa...

visste du ville det:-)den daue busken kjøpte jeg på hageland for 120 kr....så de hadde den i tønsberg på ..litt usikker på navnet ,men lurer på om den heter tornerose eller no sånt??!!!men til en helt annen pris..(450)og den var ikke no større enn min så det lønner seg nok å sjekke litt...ha en suuuper dag i sola....:-)

Related Posts with Thumbnails