"When all else fails, drink tea!"

"When all else fails, drink tea!"

søndag 5. januar 2014

2014: Nytt år og nye tanker.

I dag har jeg lest bloggene til Keiserne, Tyrifjord og Signe og jeg må si at jeg ble både tankefull og inspirert. De peker alle sammen på viktige temaer som sjeldent blir tatt opp "her inne" og som jeg gjerne skulle lest mye mer om. 

Nemlig det med å være seg selv. Fullt og helt.
Det er ikke alltid like lett... det skal være helt sikkert.

"Hvem er jeg liksom?!" 

Mange ganger i 2013 har jeg kjent på følelsen at det jeg har og tilby (sånn interiørmessig) av inspirasjon faller så langt utenfor mainstream'en at jeg rett og slett har latt være. 
"Hvem vil se dette her?...sikkert ingen. Dette er vel litt for sært for folk flest.", har jeg tenkt. Man kan vel si at mainstream'en har gjort meg til en stor pyse. For pysete til å ytre mine egne meninger og bilder. Og det er jo utrolig teit! "Hmmm... hvorfor i alle dager har jeg giddi å blitt sånn!?!" Bryr jeg mer virkelig så mye om hva alle andre har og gjør? Både ja og nei, er mitt ærlige svar. I dagens samfunn kan man jo ikke la være og bli påvirket.

 Har alltid prøvd å sett på bloggen som min arena. 
Stedet hvor jeg kan kose meg med min egen inspirasjon. 
Det litt rare og utradisjonelle. Det fargerike, men mørke. Det maximalistiske. 
Men dette, føler jeg selv, har jeg ikke helt fått til 2013. Den hersens "blogglysten" har tatt meg, kan en si.
Så i 2014 skal jeg virkelig prøve å bli bedre på å vise mer av meg selv. Mer personlighet, mer kreativitet og mer glede.
(Bilde fra Tumbler)

Så nå ser jeg frem til et nytt år med nye påfunn og impulser. 
For de slutter aldri!

Godt nyttår forresten ;).

Klem Madelén

6 koselige kommentarer:

Trine sa...

Jeg elsker at du er anderledes .Den rompa på bildet var bare digg og fikk meg til å le. Har savna veldig at du ikke har blogga så ofte i 2013 og vil veldig gjerne se og lese om alle dine påfunn.

God nytt år og spytt ut det DU vil ;)

Gøy på Tangen sa...

HERLIG innlegg!
Så enig i det du skriver:)
Blogglysten til å ta bilder/ skrive OG også det å surfe i blogglandia er ikke helt på topp her heller og det av den grunn at jeg syntes det er så mye likt rundt omkring. og også det at det er labert med tilbakemeldinger, kanskje akkurat fordi man er litt anderledes og ikke så opptatt av trender...
Men jeg henger meg på deres bølge, vise hvem man virkelig er! det blir gøy det:)
Ha en fin uke!
klem Cathrine

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Så sant som det er sagt du , viktig å tenke på ! MEN er man ikke bra nok som man er ... så får det være det samme , tenker jeg . God natta til deg ! Klem

Inger Anne sa...

Jo mere mangfold, jo mere inspirerende :) Godt nytt år.

Anonym sa...

Det du legger ut og som er litt annerledes er grunn til at jeg er innom nesten hver dag og sjekker om du har noen nye innlegg. Stå på og berik oss med ditt ærlig deg....det er VELDIG godt nok. Gleder meg til neste innlegg fra deg ����

Olea sa...

Go girl :)
Gleder meg :)

Related Posts with Thumbnails