"When all else fails, drink tea!"

"When all else fails, drink tea!"

mandag 24. februar 2014

En liten innrømmelse...

Jeg klarte så freidig å kommentere inne hos Nib for en stund tilbake at jeg var ganske så lei av alt det grafiske. 
"Alt ser jo så likt ut hele tiden...", sa jeg.
"Bare de samma produktene hos alle", sa jeg også
 Ja, du vet.... den gamle regla der..
På det tidspunktet så følte jeg vel tydeligvis at alt jeg så (spesielt i Nib galleriene) var "gammelt nytt" og det var lite spennende ute å gikk blandt interiørbloggerne (ikke det at min egen blogg er så j***lig mye mer å skryte av altså, så er det sagt). Hvor var liksom blitt av de kreative hjemmene?

Så nå er det på tide og svelge en kamel (eller 2) og innrømme at jeg på ingen måter er lei av det grafiske i det hele tatt. Er faktisk ganske så forelsket for øyeblikket! 
Og hvis jeg trodde det var få kreative hjem/bloggere der ute så tok jeg feil. Det var vel bare jeg som trengte å åpne øynene litt bedre.
 *
Er jo mange bloggere jeg har fulgt i flere år som virkelig vet det med å mikse grafisk, med f.eks. gammeldagse ting.

En av favorittene er jo Fru Andersen.

(Lånt bilde fra Fru Andersen)
 Den dama kan virkelig det med kreative løsninger og morsomt interiør. Hun inspirerer alltid! Og i allefall ikke forutsigbar.

SignePling...... ja hva skal jeg si... Interiørhjertet smelter helt. Denne dama er vågal, kreativ og finner stadig på noe nytt. Det liker jeg!

(Bildet lånt av Signepling)

 Jeg har også fått øynene opp for mange nye bloggere. 

 Dynamisk Salong er en av mine nye "forelskelser", sånn interiørmessig, selvfølgelig ;). Inne på den bloggen er det utrolig mange flotte og fantasifulle løsninger. Og stilen er liksom så varm og imøtekommende. Hvem liker ikke det liksom?!

(Bilde lånt av Dynamisk salong)
Sans for sånt har et flott hjem!! Grafisk, morsomt og med flott fargebruk. Gleder meg virkelig til å følge denne bloggeren videre.
 
(Bilde lånt fra Sans for sånt)
 Inni min hule fant jeg når Herlige Hjem hadde reportasje derfra for litt siden. Vågalt (i mitt hode), men så absolutt stilig. Her skal jeg også følge med videre.

(Bilde lånt fra Inni min hule)

Så nå har jeg lært at jeg aldri skal si aldri. 
Smaken min er tydligvis i stadig forandring.
Håper dere som er innom tar dere en tur innom de bloggene jeg har nevnt og blir like inspirert som meg.

God uke ønskes alle mine herlige lesere.

Klem Madelén

13 koselige kommentarer:

Trine sa...

Hender en må ete i seg seg ordene sine. De bloggene du viste fram i dag var kjempeinteressante og ga så absolutt inspirasjon og glede. Jeg liker så godt at folk blander gammelt og nytt .
Ha en flott uke.

Marte - Inni Min Hule sa...

Tusen takk for at du viste min blogg!
Nå ble jeg virkelig smigret! :-)
La meg til som følger, virker som en spennende blogg!

Klem.

Dynamisk Salong sa...

Næmen, åhhh! Madelén! Noe så utrolig koselig! :-) :-) Tenk å bli omtalt i nyforelskede ordelag. Bedre enn det kan det vel ikke bli! Aldeles helt i orden at du brukte bildet, selvsagt. Selv om bloggverden her hjemme i Norge jo egentlig er ganske stor, kjennes den liten og nær ut, - spesielt når man stifter nye bekjentskap og treffer likesinnede, som deg! Det gleder jeg meg litt ekstra over akkurat nå, en helt vanlig mandagskveld, her jeg sitter og koser meg inne i ditt blogglandskap. Gleder meg allerede til neste innlegg fra deg. Gladklem fra Beate

Hege Magreth Åbelvold sa...

Så hyggelig å bli nevnt i dette flotte selskapet! Tusen takk! Fin kveld til deg! Klem

hobbyvimsa sa...

Herlig med mangfold.Må ha litt av alt...Digg når en finner en favoritt:)

Nyt uken!!

Klem Linda

Signe sa...

Ååå så koselig!
Tusen takk for gode ord, det varmer helt inn i hjerterota :)

Klem og FIN mandagskveld til deg!
//Signe

Milo and Mitzy sa...

Lovely. x

Fabelaktig sa...

Så mange fine blogger du viser fram i dag ♥

polkadotpeticoat sa...

I adore the chairs in the last picture...those are fab.
Heidi

Fru Andersen sa...

Ooooo, så stas å bli nevnt i så godt selskap! Og tusen hjertelig takk for så fine ord, ble skikkelig rørt nå jeg, det er så kjekt med tilbakemeldinger og når de er så fine som de du kommer med blir jeg jo bare superglad! Jeg synes det er kjekt at man kan få det koselig og personlig hjemme selv med lite penger og enkle løsninger, der er jo du også en kjempeinspirasjon :-) God klem fra en GLAD fru Andersen!

Interi-gjør det selv! sa...

Så fint gjort av deg, virelig et fint innlegg! Takk for tips til nye, spennende blogger, jeg skal definitivt sjekke de ut :-)

hilde sa...

for noen fine blogger du har delt! elsker kombinasjonen av grafikk og gamle ting :)

Huldra sa...

Nå var det jo litt moro å lese seg fra det aller ferskeste innlegget og ned hit, for du liker jo grafisk :D ;)
Jeg skjønner hva du mener, for noen ganger ser mye ganske så likt ut. Så rusler man rundt i andre blogger, og finner sånne som du har funnet her. Jeg blir jo helt smelt når jeg ser de som klarer å være litt røffe, og kombinere det gamle med det nye. Sånn liker jeg det selv også, men jeg kjenner jeg trøbler litt med å putte inn for mye mønster. Det er en kunst å håndtere så det ikke "bråker" i øynene, men det er så utrolig mange som er dyktige på den balansen.
Siden jeg har ruslet hos deg, må jeg berømme deg for den herlige kroken med sjenk i nydelig farge, jeg digger boken med dødningehodet (hvor er den fra?), og jeg er veldig spent på å se "etter" bildet av hunden :)

God torsdag til deg

Related Posts with Thumbnails