"When all else fails, drink tea!"

"When all else fails, drink tea!"

fredag 28. februar 2014

Impulsive løsninger

Dette hjørnet har virkelig kommet til sin rett sånn helt på impulsiven. La meg fortelle dere hele historien.

Først malte jeg kommoden i fargen rubin for å tekke min mann. Han ville også at jeg skulle "shabbe" ned hele skapet slik at alt passet sammen. Ja, så jeg gjorde alt dette og ventet på heder og ære, men der tok jeg jaggu feil gitt. "Jeg liker det ikke jeg, Madelén" (?!?!). 
*Madelén klikker i vinkel, men det hopper vi over*

Så kom da dagen, en måned senere, hvor jeg finner ut at maler jeg det i min egen stil. Fargen scooter hadde jeg allerede kjøpt så da var det bare å svinge kosten.


Resultatet ble en blågråturkis kommode som glir rett inn. Jeg er kjempe fornøyd!! Så da var det bare dekorering igjen. 

De blå lysestakene kjøpte jeg på 70% salg (Kremmerhuset), for en stund siden, og de kobberfargede var til fullpris i samme butikk. 
Elite foto hadde flyttesalg rett ved der jeg jobber så da kom jeg over denne flotte store rammen til en god pris (heldige meg!!).


Neste steg var det verste. Det var tid for å fylle rammen med noe. Et veldig vanskelig valg når det er så utrolig mange bilder der ute. Så jeg saumfarte Society 6 i tiiiimesvis. Jeg fant masse fint, men hadde problemer med å bestemme meg.
 Jeg viste frem alternativene til min mann, som ikke akkurat var særlig behjelpelig, men han fikk meg til å tenke på hva jeg egentlig kunne tenke meg der. 
"Det perfekte hadde jo vært og hatt en sånn gammel LOTR plakat som jeg husker fra barndommen min. Den hadde jo glidd rett inn her, ikke sant....?"
Mannen sier, "Du mener en sånn plakat som jeg har på kontoret?".
"SERIØST, sier du at du har den perfekte plakaten på kontoret!! Dette sier du etter at jeg har sitti i dagesvis å leita på nett?!"
Jeg er kanskje en smule PMS'ete, så er det sagt, og er veldig flink til å overdrive.

Så da ble det LOTR for alle penga (!!), eller for ingen penger ;).
Så nå mangler jeg bare et hvitt passpartout. Det får komme senere.


Så det var den historien.

Jeg vil også bare takke for alle de flotte kommentarene jeg fikk på forrige innlegg. Kan ikke huske sist jeg fikk så mange kommentarer. Utrolig hyggelig!! God helg til alle mine følgere.

Klem Madelén

6 koselige kommentarer:

Trine sa...

Hehehe nå lo jeg godt og høyt her jeg sitter å leser bloggen din .Fy søren så flott det der blei ,alt sammen ! Kjempestilig plakat som passer perfekt inn i hjemmet deres .
Ha en flotters hælj !

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ja det ble sm et nytt og spennende hjørne ja ! Det ble fint i den nye fargen !Den rette fargen har mye å si. Hehh nei , tekkes disse mannfolka er ikke greit ;) God helg til dere ! Klem

Prinsesse Elin sa...

Fantastisk lesning :) En nydelig impulsiv krok Klem:)

Astrid sa...

Har kommentert til deg om maling (eller ikke-maling...) av møbler tidligere. Nå må også jeg svelge en kamel: Denne kommoden ble sanseløst fin, og du er superflink til å male møbler! Bloggen din er også velskrevet, underholdende og inspirerende. Du fortjener at mange fler av dine lesere sender deg en hilsen!

Marte - Inni Min Hule sa...

Wow, det hjørnet var skikkelig fint!
Nydelig farge på kommoden!
Sammensetningen med de varme fargene i plakaten, de kobberfargede lysestakene sammen med de grå, vasen med blomster og bøkene gjorde at det ble en god og lun stemning!
Takk for at du kjørte en maksimalistisk stil med mye på kommoden og ikke bare to enkle lysestaker.
Mange fine ting øynene kunne hvile seg på her.

Klem.

Fabelaktig sa...

Jeg ler!

Ja det endte jo godt da :)

lekkert ble det!

Happy mandag!
klem

Related Posts with Thumbnails