"When all else fails, drink tea!"

"When all else fails, drink tea!"

søndag 14. september 2014

Same place as always.

Det er vel på tide å inrømme at jeg ser på meg selv som ei litt annerledes interiørdame. Stilen min er ganske snodig. Jeg elsker farger og utradisjonelle løsninger........
Men først og fremst så flytter jeg ikke så ofte rundt på ting (som jeg har forstått er en vanlig ting å gjøre hvis man er over middels glad i interiør).

Når jeg først har funnet en løsning som funker, så blir det stående sånn ganske lenge. Denne veggen her er et godt eksempel på det.


Den har vært sånn et par år nå, og jeg elsker den fremdeles.
Skulle ønske alle vegger i huset ga meg den følelsen.

Så jeg spørr...
Hva slags interiørdame er du?


5 koselige kommentarer:

Marit Bekkevold Skoglund sa...

Er nok også en litt utradisjonell interiørdame. Jeg møblerer ikke om hele tiden, men bytter heller litt pynt rundt omkring. Jeg er sikkert for lat til å drasse rundt på møbler stadig vekk... Jeg liker farger og har møbler og dilldall fra alle årtider mikset i hop. Fin søndag til deg.
Klem fra Marit

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Hmm vet ikke helt hva jeg skal svare på det , for her er det blanding av alt mulig , lyst og fint for det meste , men med en drøss av gammle ting i enhver krok. God natta ! Klem

Marte - Inni Min Hule sa...

Hei!
Jeg har selv innbilt meg at jeg er en interiørdame som stadig må forandre på ting. I det siste har det gått opp for meg at mye av pyntingen i de fleste rommene i huset har stått på stedet hvil i mange måneder, til og med år noen steder. Jeg er kanskje ikke så interiør-rastløs som jeg har trodd, men jeg drar stadig med meg noe nytt fra loppemarkeder som må få en passende plass :-)

omgdeterlina sa...

Veldig deilig å høre at jeg ikke er alene om å ikke ville flytte rundt på ting hele tida! Jeg bruker litt tid på å finne ut hvor jeg vil at ting skal stå, men så kan de gjerne stå sånn en stund. Gratulerer med bursdag som har vært, og så spennende med soveromsoppussing, og ikke minst; beklager at jeg er så treg til å følge opp og svare. Jeg skylder på instagram og ferie og håper det blir litt lettere nå når kveldene blir mørkere. God ny uke til deg!

Gårdsjenta sa...

Jeg er nok ganske lik deg :) De store tingene blir stående på sin plass, og så hender det jeg bytter litt om på småting :) Men prøver å utfordre meg sjøl litt da

Related Posts with Thumbnails